Nogen gange har man brug for en hjemmeaften med en god film, og det kan til tider være lidt svært at gennemskue eller at finde det gode indhold på Netflix. Derfor kommer der her mit bud på 7 gode film på Netflix:

DeNiro-fistbump

The Intern er en totalt “feel good” film, en af de film man kan ser og bliver glad af. Filmen handler om den pensionerede 70 årige Ben som får job som Junior Senior intern på et online mode magasin.

2-The-Way-Way-Back-quotes
The way way back er en komedie med Steve Carell – jeg elsker alt med Steve Carell og derfor var det et rimelig safe-bet da vi satte filmen på. Det er en virkelig hyggelig film, som du bør se en aften med en god spandfuld popcorn en regnfuld aften.

tumblr_no4jjgATnb1qabyxlo1_500
The Hundred-Year-Old Man Who Climbed Out the Window and Disappeared Jeg kan næsten ikke huske hvornår jeg sidst har grint så meget af en film. Den er hylende morsom og fuldstændig sindsyg – se den!

tumblr_mx6zh4WMP01sjx433o1_500The Help (Niceville) er en noget mere dyb film, og en virkelig fantastisk en af slagsen. Emma Stone er en af mine favorit skuespillere og hun gør det vanvittigt godt i denne film. Filmen handler om en journalists historie, om hvordan hushjælpen bliver behandlet hos de rige. Det er en spændende historie, med plads til grin og tårer og en af mine yndlingsfilm.

giphy
Hectors search for happiness er en sjov og speciel film, man når både og blive forundret og forarget. Men her får du en film som giver dig noget og tænke over, samtidig med at den er sjov.

Winter-s-Bone-Stills-and-Gifs-winters-bone-29986244-500-282
Winters bone er en af de film som blæste mig helt omkuld, den er fantastisk. Her har vi en helt upoleret og ung Jennifer Lawrencen som med god grund slår igennem. Filmen er en lidt hård en af slagsen, men er du til drama er det en fantastisk en af slagsen.

giphy
Big Hero 6 er min yndlings Pixar film, jeg elsker den film – det er den sjoveste Pixar film der endnu er blevet lavet. Hvis du ikke allerede har set den – så gør dig selv en tjeneste at få det gjort.

Har du nogen Netflix favoritter? 

Translation: 7 of my favourite movies on Netflix DK