Gjorde du noget i 2016 du ikke har gjort før?
Blev gift, skiftede efternavnet ud, var i DISNEYLAND og rejste til Asien.

Bedste  køb i 2016?
Det må blive hele brylluppet og bryllupsrejsen som var det mest fantastiske jeg kan forestille mig.

Var der noget som gjorde dig rigtig glad?
Skal vi bare ændre navnet på den her liste til bryllupslisten, eller? Okay, men andre ting.. Så har jeg mødt nye mennesker som jeg er glad for, jeg har mere tiltro til mig selv og jeg har verdens bedste famile og venner. 2016 er for mig personligt et godt år.

Var der noget som gjorde dig ked af det?
Ja, flere ting. Jeg havde et job som jeg ikke var glad i, hele verdenssituationen føles forandret efter Brexit, Trump og ikke mindst flygtningesituationen. Derudover var brylluppet sindsygt stressende at planlægge, altså mit bryst var et stort udbrud og jeg sov ikke i en måned op til brylluppet.

Polterabend i DisneylandRejste du i 2016? 
Ja! Vi var på Bornholm til foråret, i Disneyland Paris til polterabend, i Hong Kong på bryllupsrejse.

Hvilke sange kommer til at påminde dig om 2016?
Hallelujah i love her so – vores brudevals.

Var du gladere i år end de andre år?
Nogen dage var helt sikkert meget bedre end andre, men der foregik også mange ting bag ved som var rigtig hårde at håndtere, og jeg græd faktisk en del i 2016.

Hvad ønsker du at du havde gjort mere i 2016.
Været i bedre tid, jeg føler hele tiden at jeg har været i tidspres i 2016. Lidt ligesom det sidste minut i Mario Brothers, hvor musikken spiller hurtigt og man ved man har travlt. Det var mit 2016, jeg ville ønske jeg havde været bedre til at sige “Hey, skal vi ikke tage en kop kaffe?” til veninderne, men jeg synes hele tiden jeg havde for travlt.

Hvad vil du ønske du havde gjort mindre?
Bekymret mig, for alt… for job, for bryllup, for planlægning. Alt gik jo til sidst.

Blev du forelsket i år?
Man bliver forelsket igen, eller bare endnu mere når man bliver gift!

Hvad gjorde du på din fødselsdag i 2016?
Jeg fejrede den med mine aller nærmeste og spiste sushi og drak vin.

Hvad er årets bedste sange?
Jeg har været totalt hooked på 50’er musik og jazz i år, så kender intet nyt musik. Men her er min Happy 50’s liste på spotify.

Hvad ville have gjort dig år endnu bedre?
Søvn, jeg har virkelig været dårlig til at sove i 2016. Især bryllupsplanlægningen stressede mig helt sindsygt. Hvem gjorde dig glad i 2016?
Jesper fordi han blev min mand, men også fordi han er den bedste i hele verden. Han gør mig glad og lykkelig og får mig til at føle mig værdsat når jeg føler mig mindst værdig.
Amalie fordi hun lyttede på alt min bryllups stress, fandt på gode ideer og hjalp mig med alt hun kunne, og var en stor og vigtig del af mit bryllup. Hun var med til at planlægge ikke ET men TO polterabender, og så siger hun ikke nej til et glas vin hvis man har haft en hård uge. Lykke fordi hun var med til at give mig mit drømmebryllup – både i form af at min drømmebrudekjole, men også i form at hjælp og planlægning af to fabelagtige polerabender. Til sidst men ikke mindst – hele min familie, begge sider der nu er blevet en familie.

Er der noget du savnede i 2016 som du kommer til at få i 2017?
Mere tid til de nærmeste, mere pjat, mere vin på altanen og tid til at bare være og grine – men 2016 var nu et godt år.

De bedste nye mennesker du træffede?
Tascha og Sofie fra job.

Vores 50'er bryllup - del 1Højeste ønske lige nu?
At 2017 bliver lige så fantastisk som 2016.

Hvad ser du frem til i 2017?
Det første jeg ser frem til bliver en fantastisk ferie sammen med Amalie til Los Angeles i februar, senere bliver det en ferie med Jesper.

GO TO THE ENGLISH POST

This post is also available in: English