Forskellige krus med hank Mr. P – One man shy lampe – Holder til ladekabel – Depend Gellack – Brætspil Dilemma Mads og Monopolet – Brætspil Africana – GHD glattejern

Mit evige dilemma hvert år er og bliver en ønskeliste, jeg hader simpelthen at lave dem og kan aldrig komme i tanke om hvad i alverden jeg skal ønske mig. Derfor har jeg siddet og gennemsøgt internettet de sidste par timer og er kommet op med ovenstående ting, jeg ved bare stadig at der må være nogen rigtig gode bud på julegaveønsker derude, så jeg tænkte vi skulle hjælpe hinanden lidt og dele vores ønskelister med hinanden.

Så fortæl mig kære læsere – hvad ønsker I jer til jul?  

Translation: This is some of my christmas wishes, but i always have trouble figuring out what to wish for christmas, so please help me and share your christmas wishes with me!