DSC_8347

DSC_8340

DSC_8360

DSC_8366
DSC_8355

DSC_8399

Når der er weekend er der især to ting som fuldender min weekendfølelse og det er blødkogte æg og nypresset appelsinjuice – SÅ er det weekend. Det er bare lidt besværligt det der med at presse juice, så derfor har vi været på jagt efter en juicepresser som kan gøre det meste af arbejdet for os. Efter noget søgen frem og tilbage faldt valget på denne juicepresser som jeg er gået hen og blevet rigtig glad for, en ting er at den gør det den skal og laver god juice, men en helt anden ting er at den også er ret let at gøre ren! (dovne-Alexia stemmer ja!)

Juicen vi laver er oftest appelsinjuice (eller grapejuice til ham der er til det sure), men man kan j0 også sagtens lave en masse andre slags hvis man er til det. Juicepresseren er mærket Wilfa, det er egentlig ikke et mærke jeg er så bekendt med, men bestemt ikke noget valg jeg fortryder, maskinen er super fin og opfylder helt og aldeles vores behov.

Nu skal vi så i gang med at prøve lidt forskellige slags juice af, hvilken juice plejer i at lave og hvad kan i anbefale?

Translation: Our new weekendbuddy, a juicer and i’m in love! I love freshly squeezed juice during the weekend and this little new machine does this job perfectly!