DSC_0042

DSC_0037

Lige fra jeg var barn har jeg elsket at besøge Søstrene Grene, det har nemlig altid haft en masse sjove småting som kunne bruges. Her i mine voksne år hænger det ved og jeg er virkelig imponeret over hvor meget de  er “med på moden” når det kommer til boligindretning. For et par uger siden købte jeg de skønne kobber smykkeskrin og nu har jeg også fået denne fine trådkurv med hjem – den kostede KUN 138 kr.! den ligner jo til forveksling den jeg har fra Bolia til 400 kr!

Lige nu bruges den ifølge Balder til opbevaring af ham, men på et eller andet tidspunkt skal den nok få en funktion i lejligheden – med hjem skulle den altså!

Det kan virkelig godt svare sig at holde øje med Søstrene, især på deres Facebook side poster de deres nyheder, bare et lille tip.  De  forstår sig i hvertfald på boligindretning på budget og har fat i mange af de ting der er mest på mode såsom kobber, Kork, Marmor og trækasser!

Translation: I just bought this wire basket from Søstrene Grenes for only 138 DKK, it looks similar to the one i bought in Bolia a year ago for 400 DKK, such a bargain.