Alle de fine forårsnyheder! Jeg kan ikke holde til det… eller… min bankkonto kan ikke. Hvorfor skal de også være så fine? Det er svært at modstå, virkelig svært – her er mine nuværende favoritter.

Det grønne petticoat er favoritten og har været det længe, desværre er det svært at få fat i her i Europa – men denne er fra House of Foxy og bestemt en god kandidat – også selvom den er til den lange side.

Nederdel 2 og 3 er begge nye modeller fra Unique Vintage, man kan jo ikke undgå at blive glad, når man ser dem? Den ene er med candyshop print og den anden er med gumball machine print – hvordan kan man sige nej til det?

Lemon kjolen er en af Lady Vintage’s nye forårsmodeller, og den er allerede bestilt hjem. Jeg var for svag og kunne ikke stå imod. Jeg er nødt til at have en lemon kjole i mit skab, altså – behøver vi ikke næsten alle det.

Den sidste lille fantastiske sag er Collectifs cropped bikerjakke i pink, den er på alle måde perfekt, især til forårets og sommerens lune nætter. Jeg er vild med den intensive og feminine farve, det er så vild!