DSCF1123

kjole

DSCF1169

DSCF1181 - Version 2Kjole: Collectif

Igår var jeg iført denne fine sag fra Collectif – et par gange fik jeg spørgsmålet “Hvad er anledningen?”. Jamen det er sommer og fint vejr… og hvorfor skal der være en anledning? Er livet ikke for kort til at gå på kompromis med det tøj man har på – så længe man har det godt med det? Det synes jeg, jeg vil hellere gå gennem livet og føle jeg ser så godt ud som jeg kan, det er nemlig sådan jeg har det aller bedst.

So why not just embrace it?

Billederne er taget på Bispebjerg kirkegård som er det aller fineste sted i København lige nu, kirsebærtræerne er sprunget ud i en langt passage tykt dækket af kirsebærblomster – det er SÅ flot. Hvis du kan, så skynd dig af sted og se det inden bladene falder af!

Jeg har i øvrigt trukket en vinder af give-away’en fra Wallstickerland, vinderen blev Joan fra wooz.dk.

Translation: The dress i wore yesterday, pictures was taken in Bispebjerg cemetery under the cherry blossom trees – it was absolutely beautiful!