lady-v-london-kjole-med-dancing-days-petticoat-2  lady-v-london-kjole-med-dancing-days-petticoat-4
lady-v-london-kjole-med-dancing-days-petticoat
kjolegifKjole: Lady V London // Petticoat: Dancing days by Banned // Støvler: Lola Ramona

Dagens outfit, og for engangs skyld er det faktisk dagens outfit og ikke flere dage gammelt. Jeg er helt vild med den her kombination af petticoat og kjole, jeg synes det er et perfekt match. Den mørkegrønne kjole med lyserede detaljer, er perfekt til de lidt koldere tider som vi i høj grad er på vej mod. Støvlerne fandt jeg frem fra skabet, de er helt ubrugte – idiot som jeg, er har jeg gemt dem væk fordi de var for fine til at gå i, men nu har de altså boet ubrugt i skabet i 4 år, så det var på tide de blev taget i brug. Det er en typisk Alexia ting, og jeg har op til flere ubrugte perfekte sko i skabet endnu.

Nu skal min aften bruges på afslapning og dårlige serier, mens manden er til julefrokost. Nogen gange er alenetid slet ikke dårligt.

Hvad skal i bruge aftenen på?

Translation: Todays outfit – and for once it’s actually todays outfit. I’m wearing a Lady V London dress together with my new Dancing days by banned petticoat and Lola Ramona boots. I love his combination, it’s so flattering with green and pink, and perfect for the colder season.