1: Collectif Dolores kjole // 2: Collectif kjole  // 3: Blue goose gallery kjole // 4: Tatyana kjole // 5: Hearts and Roses kjole // 6: Outfittet med balloner // 7: Bernie Dexter nederdel // 8: Collectif top og nederdel // 9: Lady V London Macaw dress // 10: Lady V London Sapphire rose dress //11: Lady V London retro cat print // 12: Lady V London Taupe floral dress

Her har i mit 2016 repræsenteret af outfits, 2016 har budt på en masse farve og introduktion til petticoats i mine outfits. Jeg føler selv at min stil er blevet mere “mig” og jeg har fået endnu bedre styr på den end end de forrige år. I dag går jeg i det tøj jeg har lyst til, og er helt ligeglad hvad andre tænker om min stil.

Jeg tror mit 2017 bliver et år med endnu mere farve og udtryk i min peronlige stil, og jeg glæder mig til at vise mange flere outfits frem til jer.

Hvordan har jeres 2016 været stilmæssigt, har i ændret jer?

GO TO ENGLISH

This post is also available in: English