Når man har været blogger i nogen år begynder man også at følge en del forskellige blogs, nogen af dem hænger ved for evigt andre af dem “vokser man fra” enten fordi man selv eller bloggen ændrer sig. Jeg gik for nyligt gennem de blogs jeg følger på bloglovin og fandt hurtigt ud af at mange af de kære bloggere er stoppet med at blogge så nu er jeg altså på jagt efter nogen nye.

Inden det vil jeg vise jer nogen af mine favoritter, måske kunne de ende med at blive en favorit hos jer også?

wishWish wish wish: Carrie er en 23 årig utrolig smuk kvinde fra England, hun har de mest fantastiske og betagende billeder på hendes blog – det er lidt som at se et eventyr. Hendes blog har rigtig mange outfit billeder, og hun har en skøn og feminin stil – har du set hende før? Så handler du nok på Asos hvor hun er model. Følg med på Carrie’s blog hvis du er til femin stil og flotte billeder.

emilyEmily Dahl: Hendes kobberrøde hår og blå øjne er betagende, hun er en svensk blogger som også er fotograf. Hun har den skønneste lille gravhund som optræder på mange af hendes billeder. Emily blogger på svensk, men forstår man ikke lige sproget taler billederne for sig selv, hun er nemlig helt vildt dygtig både til at tage billeder, men også at redigere dem.

6400happi6400 Happimess: Stine er en sprudlende glad og charmerende pige bosat i sønderjylland, hendes blog er fyldt med personlighed og billeder. Jeg følger med hos Stine fordi hendes blog siger utroligt meget om hende, hun får mig til at grine og det er alt hvad man har brug for. Hun er bestemt et besøg værd.

homesickHomesick:Er en bolig blog med masser inspiration og DIY, jeg læser med for at få inspiration til boligen. Det er en rigtig god dansk blog med masser forskellige slags indlæg så der er altid noget nyt at se på som gør at man ikke kan få nok af bloggen.

stormStorms magasin: Er bloggen om Pia Storm og hendes vintageverden, jeg opdagede hendes blog ved et tilfælde efter jeg så hende Vintage messen i Malmö hvor hun stod i standen fra FN92 i København. Hun viser et kæmpe stort udvalg af unikke smukke vintagekjoler på hendes blog, og derudover har hun en fantastisk smuk stil som gør hendes blog et besøg værd.

Har du en favoritblog? Skriv gerne en kommentar og link til din favoritblog, også gerne din egen blog – jeg vil rigtig gerne se mere til jeres blogs og finde nogen flere der kan følges – så skriv løs i kommentarfeltet.

Translation: 5 of my favorite blogs.