AlexiaDahl.com - Collectif - Jade watermelon swing dress

AlexiaDahl.com - Collectif - Jade watermelon swing dress  AlexiaDahl.com - Collectif - Jade watermelon swing dress  AlexiaDahl.com - Collectif - Jade watermelon swing dress  AlexiaDahl.com - Collectif - Jade watermelon swing dress  AlexiaDahl.com - Collectif - Jade watermelon swing dress  AlexiaDahl.com - Collectif - Jade watermelon swing dress  AlexiaDahl.com - Collectif - Jade watermelon swing dressKjole: Collectif Jade Watermelon Swing Dress // Petticoat: Malco Modes // Clutch: Collectif // Sko: Lulu Hun

Der er mange ting man kan være usikre på, men én ting er helt sikkert – jeg kan ikke modstå et print som det her. En vandmelon kjole – hvordan kan man sige nej til det?

Kjolen har været på min ønskeliste i et halvt år, men jeg er både kjoleglad og jyde ind til benet, og kunne ikke få mig selv til at give fuld pris på den. 65£ er simpelhen i overkanten, så jeg snuppede den til Collectifs 30% udsalg i starten af Juli, jeg turde ikke risikere at vente længere.

Outfittet er næsten rent Collectif, både kjole, taske, sko og faktisk også øreringe er derfra – dog minus en af mine favorit petticoats fra Malco Modes i grøn. Jeg er helt vild med denne model fra Collectif, det er den perfekte swing kjole med masser skørt og så fremhæver den kurverne på en fantastisk måde. Derudover har kjolen lommer, hvilket altid er en kæmpe bonus.

Collecifs udsalg er i øvrigt stadig igang, og kan findes her med koden NIFTY50

This post is also available in: English