AlexiaDahl.com - Unique Vintage Las Vegas nederdel

AlexiaDahl.com - Unique Vintage Las Vegas nederdel AlexiaDahl.com - Unique Vintage Las Vegas nederdel    AlexiaDahl.com - Unique Vintage Las Vegas nederdel

AlexiaDahl.com - Unique Vintage Las Vegas nederdel AlexiaDahl.com - Unique Vintage Las Vegas nederdelTop: Dolores fra Collectif // Nederdel: Las Vegas nederdel fra Unique Vintage  // Petticoat: Sams

Åh den her uge har været en smule udmattende, måske fordi det er den første hele uge efter ferien, men jeg synes det har været en af de værre. En af dem hvor man er lidt mere træt og udmattet end normalt, uden at egentlig kunne sætte en finger på det – kender i ikke det?

Måske er det bare mørket og efteråret som trænger sig på og bekræfter os i at sommeren er definitivt ovre, det skal man altså lige vænne sig til.

Her i weekenden har der været en smule mere energi, så der har også været tid (og dagslys) til et outfit billede. Denne gang er jeg hoppet i den perfekte nederdel til en Las Vegas tur, nederdelen er fra Unique Vintage og er købt hos Campbell Crafts, på tilbud endda. Jeg er helt tosset med Unique Vintages nederdele med prints, de er bare så anderledes end noget af det man kan få herhjemme, så det er fedt at kunne skille sig lidt ud fra mængden.

Nu er det kun lige turen til Las Vegas der mangler, den ser vi på i 2018! God søndag derude – jeg håber vi får lidt solskin der kan nydes.

This post is also available in: English