AlexiaDahl.com - Elements Rainwear Rockabilly regnfrakke - fra Kates clothing

AlexiaDahl.com - Elements Rainwear Rockabilly regnfrakke - fra Kates clothing

AlexiaDahl.com - Elements Rainwear Rockabilly regnfrakke - fra Kates clothing

AlexiaDahl.com - Elements Rainwear Rockabilly regnfrakke - fra Kates clothing

AlexiaDahl.com - Elements Rainwear Rockabilly regnfrakke - fra Kates clothing

AlexiaDahl.com - Elements Rainwear Rockabilly regnfrakke - fra Kates clothingRockabilly regnfrakke: Elements rainwear Romantica, fra Kate’s Clothing // Jakke: Collectif // Kjole: Lady V London // Petticoat: Banned // Støvler Lola Ramona // Øreringe: Luxulite

Så er mit første Black Friday Week køb ankommet, yay! Min fantastiske rockabilly regnfrakke! Jeg er helt forelsket i den her regnfrakke. Endelig en regnfrakke der ikke skjuler mine fine kjoler, men faktisk viser dem frem. Regnfrakken er super praktisk, og i trenchcoat snit så den passer til snittet i mine kjoler. Med andre ord, det er den perfekte rockabillyregnfrakke.

Selveste regnfrakken er købt hos Kate’s Clothing, og er fra mærket Elements Rainwear. Faktisk købte jeg først en anden regnfrakke direkte fra Elements Rainwear. Desværre havde den et hul i jakken ved ankomst, og lige jeg modtog den, har jeg diskuteret med deres ikke særligt gode kundeservice.

Så jeg er ærgerlig over, at ikke kunne anbefale at handle med dem, for deres regnfrakker er ellers virkelig fine. Regnfrakken kan dog findes ved bl.a. Rockabilly-Style, og et par andre steder, så det er muligt at skaffe frakken på anden vis.

Har i fået gjort jer nogen gode Black Friday køb?   

This post is also available in: English