alexia og jesperJeg vil ikke undskylde for mit fravær, for det er jo i sidste ende en slags valg jeg selv tager. Men jeg vil dog gerne forklare mig med at jeg er i fuld gang med at planlægge mit livs store dag, og jeg derfor prioriterer mit liv lidt anderledes lige for tiden – for det er nemlig lige om lidt at Jesper og jeg skal giftes og vi skal have vores 50’er bryllup.

Vi mangler stadig en del til vores bryllup føler jeg, der er styr på mange ting, men ikke sådan noget som musik, de sidste drikkevarer, natmad, ring til Jesper og den slags. Til gengæld har vi styr på datoen, sted og tidspunkt – det meste af tøjet, mad og den slags.

Så det skal da nok gå det hele, jeg har nogen fabelagtige veninder der hjælper til hvor de kan, men jeg stresser stadig lidt over det hele. For det er lidt svært at følge med, være startet på et nyt job og planlægge et bryllup samtidig. Åh gud hvor er det hårdt altså.. og dyrt.. ja ret dyrt er det faktisk også!

Men det er det hele værd – for om meget kort tid er Jesper og jeg ikke kun et par, men en familie og vores familier bliver til en stor familie. Helt ærligt – det er da lidt smukt at tænke på og hold nu op hvor jeg glæder mig til det sker.

Jeg skal nok skrive så ofte jeg kan, det er bestemt ikke fordi jeg ikke har lyst, men mit hoved er bare fyldt med bryllupsting og bryllupsplanlægning – i hvert fald lidt endnu.

Translation: I’m sooo busy with my wedding planning that i’m kinda neglecting my blog. It’s not that i want to, i just have way too much in my head right now to blog as much as i really want too. It’s sad and i hate it, but i do not wan’t to look back on my wedding day thinking that i spent too much time on the blog rather than on planning my wedding. I will still blog as much as i can, but right now my head is filled with wedding stuff.