Alexia's julegaver 2016Julen synger på sidste vers og i år har det været en voldsom kort en af slagsen. I morgen starter jeg på arbejdet igen – kun efter en enkelt julefridag, og så er julen officielt helt slut for i år.

Julen blev afholdt med familien i Sverige, og indebar også en del rejsetid, så dagen idag bød på en lur på sofaen da vi endelig landede i stormfyldte København. Det kan godt være en smule hårdt med alt den rejsetid i julen.

Ovenstående er et udpluk af nogen af de fantastiske gaver som jeg fik, jeg fik drømmekjolen fra Retrospec’d og et multifarvet petticoat fra Doris Designs som jeg glæder mig til at få brugt. Samt et brætspil, og en rigtig fin bog om vintagefrisurer, så jeg endelig kan blive bedre til vintage hår.

Jeg er utroligt glad for de fine gaver, allesammen noget som stod højt på ønskelisten. Har i også været heldige med jeres julegaver?

Nu vil jeg forberede mig på hverdag igen, og få lidt mere søvn.

This post is also available in: English