AlexiaDahl.com - Lola Ramona Ava Calamity StøvlerAlexiaDahl.com - Lola Ramona Ava Calamity Støvler AlexiaDahl.com - Lola Ramona Ava Calamity Støvler AlexiaDahl.com - Lola Ramona Ava Calamity StøvlerDet er lidt en cliché at kvinder ikke kan få for mange sko, men når de er så fine som de her fra Lola Ramona, så synes jeg der er noget om snakken.

De fine støvler passer perfekt ind i min mønstrede og farvede lille verden, og timingen er perfekt da jeg desperat havde brug for et par efterårsstøvler. Jeg elsker Lola Ramona’s fine farver og mønstre, selvom det ikke er alle der rammer helt plet i min garderobe, så er det stadig ret fedt at have et Dansk mærke som skiller sig ud fra mængden.

Jeg glæder mig faktisk næsten til de lidt koldere måneder, når jeg kan gå dem i møde i fine støvler.. meeen altså, også kun næsten – giv mig sommeren tilbage!

This post is also available in: English