Denne uge er der dining week og i den forbindelse har vi booket bord 2 steder denne uge – første sted er den nye Nose2Tail – Meat and seafood og senere på ugen bliver det Nimb Brasserie – hvilket vi glæder os til.

Idag stod det på Nose2Tail som befinder sig i Kødbyen – i det fjerneste hjørne. Lokalerne er rå, men temperaturen er høj, i det hele taget gør lokalerne sig meget godt til restauranten. I aftenens anledning var der sammensat en vinmenu som man kunne tilkøbe til dining week menuen – det gjorde vis så.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERASkaldyrs bisque m. bacon & brød – brødet var rigtig godt, desværre var bisquen desværre ikke så god, den smagte ganske enkelt forkert.

OLYMPUS DIGITAL CAMERASteak af højreb m. stegte kartofler og bordelaise sauce. – Her var både kartofler, sauce og steak smagfuld og lækker, desværre var steaken ganske senet og en hel del af steaken derfor uspiselig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERASidst, men ikke mindst  – Rødbede & Pære Trifili m. mandler og skyr crem- Idéen var ganske god men skyr’en blev vammel og pæren og rødbede smagen blev kvalt blandt resten.

Da vi var færdige tog vi mod Vinbaren på Vesterbro Torv og drak os et enkelt glas til tonerne fra vinterjazz.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skal i til dining week i år?

Translation: Dining week in Copenhagen this year, we went to Nose2Tail Meat and seafood, unfortunately a rather disappointing dinner.