DSC_8027Før
tavlelak

DSC_8038

tavle

DSC_8093Efter

Endelig blev projektet færdigt! Det startede med to lyse birk skabslåger som vi slet ikke kunne få til at passe ind, og nu findes der i stedet 2 skabslåger malet med tavlelak, klar til alverdens påmindelser, huskesedler og små sjove beskeder.

Selveste projektet var lige til, af med lågerne og ud på altanen til 2-3 lag tavlelak, vi endte dog med at give 6 lag da vi var lidt uheldige med lidt terpentin som fortyndede tavlelakken for meget, men ser man bort fra den del og gør man det ordenligt er det altså ikke et farligt projekt at begive sig ud i. Det eneste du skal sikre dig er at have terpentin til rensning af pensel/rulle samt dine sorte hænder efterfølgende.

Hver lag skal tørre 12 timer og du skal minimum regne med 2 lag, efterfølgende skal det hærde i 3 dage og når det er gjort kan tavlen tages i brug – helt almindelige tavlekridt købes i Fætter BR.

Jeg er godt tilfreds med resultatet, jeg synes vores entré er blevet helt perfekt og nu også praktisk!

Hvad synes i om det?

Har du selv fået lyst til at lave din DIY med tavlelak, kan du finde tavlelak i almindelige farvehandel eller byggemarked, det koster omkring 130 kr. for en bøtte som rækker til 1m².

Translation: Do your own chalkboard DIY with chalkboard paint, it’s really easy to do.