diyJeg har tit sukket efter de mange fine puder med dyreprint i butikkerne, men jeg nægter simpelthen at betale helt op mod 700 kr. for sådan en pude – det er jo helt vanvittigt. Så derfor besluttede jeg selvfølgelig for at gøre det selv – så kunne jeg jo også få afprøvet min nye symaskine.

DSC_0091Vi tog i Stof 2000 og købte puder, betræk, bagbeklædning og lynlåse til formålet:DSC_0097Step 1: Klip de to stof stykker til så de passer sammen, og sæt stoffet sammen med ydersiden ind mod hinanden og sy nu de 3 sider (top og sider).DSC_0121Step 2) Sørg for at sætte lynlåsen fast med nåle – og husk skyderen skal vende ud af.DSC_0100Step 3) Sy lynlåsen fast – har du som jeg valgt “usynlig” lynlås handler det om at sy så tæt på lynlåsen som muligt.

Til sidst skal pudebetrækket vendes og puden puttes ind i – og VOILA: DSC_0127Så er din pude færdig – easy peasy, selv for en symaskinespade som jeg!

Pris for DIY pude med dyreprint?

Pudebetræk med dyreprint: 60 kr. pr. stk.
Monteringspuder: 30 kr. pr. stk.
Lynlåse: 17 kr. pr stk.
0.5 meter stof til bagbekædning: 40 kr.

I alt: 254 kr. for 2 stk!

Puderne er 45X45 cm. og er noget så glad for dem, besparelsen er jo enorm, og så er det ret hyggeligt at lave. Det eneste det kræver er en symaskine, selv har jeg købt min hos Coop til den nette sum af 580 kr. – penge godt givet ud, selv med symaskinens pris har puderne næsten allerede tjent sig ind.

Translation: DIY pillows with animal print.