For et par uger siden begav Jesper og jeg os ud i endnu et DIY projekt, projektet er sådan set ret simpelt og kræver ikke de store byggeevner eller erfaring, så projektet er et rigtig godt begynder DIY projekt.

DIY REBHYLDE
Vi lavede en hængende rebhylde – det eneste du skal bruge er træhylder, reb, boremaskine og et par kroge du kan hænge i væggen.

Her kommer guiden til DIY rebhylde:

P7190081
Træ, reb og kroge er købt i nærmeste byggemarked og er faktisk alt du skal bruge.


Start med at få boret hullerne, du skal bruge et bor som passer til omkredsen af dit reb – i vores tilfælde brugte vi reb som var 10mm. i diameter.

P7190085Pres rebet igennem hullerne – du kan med fordel rulle lidt tape omkring enden så den ikke splitter rebet af.

P7190087Træk rigeligt(!!) reb igennem hullet, hullet du starter med sætter grænsen for hvor lang afstanden mellem hylderne kan blive.

P8040009Bind en knude i bunden, stram ikke alt for meget for du kommer sikkert til at skulle justere lidt, bind derefter knude to (for hylde nummer to) og sæt næste hylde på.

Når du har sat hylde to på skal du sikre at der er nok plads til en løkke i toppen, hvorefter du skal have rebet igennem hylde 2 igen – jeg har forsøgt at illustrere.

P7190090
Hæng krogene i væggen og sæt rebhylden op. Du kan eventuelt binde lidt tyndere sejlgarn omkring løkken, det giver et meget godt look.

P7200039Klip eventuelt enderne til så det passer til den længde du ønsker.

P7200034Juster knuderne foran og bagved indtil hylden hænger lige – og fyld pynt på hylden!

Easy peasy, right?

Jeg synes at DIY rebhylden giver en ret fint og martimt look og kan bruges både i soveværelse, gang eller stue.

Pris:

Hylderne er købt på tilbud til 120 kr. for en lang som vi delte i to, rebet kostede 89 kr. for 10 meter og krogene koster ca. 20 kr. Afhængig af dine krav til træ og reb kan det endda gøres billigere,

Translation: DIY hanging rope shelves.