DIY Spejl med læderrem

Så blev jeg endelig færdig med vores nye spejl, selvom jeg ganske vist mente det var et “let” projekt skulle det hurtigt vise sig at blive lidt af en prøvelse. Vi gik i Silvan og fik anbefalet en bestemt ekstra stærk lim som senere viste sig slet ikke at kunne holde, så det meste af min aften blev brugt på at fjerne en lim som næsten var umulig at få væk!

Ikke desto mindre synes jeg faktisk resultatet blev meget godt!

DIY Spejl med læderrem

Jeg brugte følgende til mit spejl med læderrem:

Spejl Grundtal fra Ikea – 180 kr.
2 læderremme fra Skindhuset af 150 kr. pr stk.
Bæltespænde 8 kr.
Nitter: 20 kr.
Hulmaskine: 80 kr.
Nittestempel: 20 kr.
Lim: 60 kr.

DIY Spejl med læderremLæderremme skåret på mål 4 cm bredde.DIY Spejl med læderremRemmene samlede jeg med nitter, da jeg personligt foretrækker dette look frem for forskellige bælter sammensat. Efterfølgende samlede jeg bæltespændet som blev sat fast på samme måde.DIY Spejl med læderremSpejlet limes i kanten og remmene sættes i spænd så de sidder godt fast.DIY Spejl med læderrem

DIY Spejl med læderremNår limen er tør er spejlet færdigt og klar til ophængning.

Vupti, så har man et lækkert spejl!

Inspirationen til spejlet fandt jeg ved Homesick som også har lavet en fin guide til samme formål. Jeg synes slet ikke spejlet er svært at lave og materialerne er da også forholdsvis lette at få fat på – hvis man ellers har en Ikea i nærheden. Jeg er i hvert fald rigtig glad for at have fået et super lækkert spejl til entreen, og så er giver det lige lidt ekstra at det er hjemmelavet.

Hvad synes i om det?

Translation: Homemade mirror made from leather straps and Grundtal mirror from Ikea.