Siden Jesper og jeg flyttede ind i vores lejlighed har jeg skreget efter opbevaring, men vi har bare ikke kunnet finde “det rigtige”. En af de ting som jeg meget gerne ville have op var trådkurve, men den slags er dyre, og derudover kunne jeg ikke finde den type jeg ville have.

Heldigvis blev der lavet om på det i fredags da Søstrene Grenes seneste bolignyheder kom på gaden, og jeg var heldig nok til at købe dem jeg havde brug for til lejligheden.

De blev sat på væggen med læder så de passer ind i gangen under vores spejl med læderrem, og jeg er virkelig glad for resultatet, jeg tænkte at jeg ville dele det med jer – måske kan det være en inspiration, det er i hvert fald en rigtig billig, men god løsning synes jeg.

DIY – Trådkurve med læderrem

Budget:
Trådkurve – 29 kr. pr. styk.
Læderrem: 120 kr.

DIY - Trådkurve med læderrem

DIY - Trådkurve med læderremJeg startede med at klippe min læderrem i mindre stykker som kunne bruges til ophæng, læderremmen er købt i Skindhuset, men kan findes på nettet masser steder og en livrem ville også sagtens kunne bruges. DIY - Trådkurve med læderremEfterfølgende gik jeg igang med at lave huller i remmene.DIY - Trådkurve med læderremKlar til ophæng, jeg brugte den første rem med hul som skabelon for at sikre at hullerne var ca. samme sted på alle remmene. DIY - Trådkurve med læderremDerefter begyndte gik vi igang med at sætte kurvene 0p med remmen omkring, det er lidt af en udfordring i en bygning hvor væggens materiale skifter for hver cm. men det gik til sidst.DIY - Trådkurve med læderremLæderophænget tæt på.DIY - Trådkurve med læderrem

DIY - Trådkurve med læderremYderst tiltrængt med plads til alle de små ting.DIY - Trådkurve med læderremJeg synes det blev rigtig fint, det endda det samme læder som der blev anvendt ved spejlet, så jeg synes det fuldender entreen på en rigtig god måde.

Som du nok kan ane i spejlbilledet var det ikke de eneste trådkurve som kom op i lejligheden, men dem skal jeg nok vise frem snart.

Hvad synes i om resultatet? 

Translation: DIY wire baskets with leather, i’m so pleased with the result.