Kjole: Anna fra Dolly and Dotty // Bælte: Dixie Grey // Petticoat: Sams petticoat

Jeg skulle vist have photoshoppet mudderet væk fra mine sko, haha! Men så elegant er jeg altså ikke, heller ikke hvis du møder mig, jeg er en klodset type der griner meget af mig selv.

Nu til sagen! I søndags begav jeg mig ud i Københavns gader iført denne skønne kjole fra Dolly and Dotty, som er en af mine absolutte yndlingsbutikker når det kommer til fine rockabilly kjoler på budget, denne kjole er deres Anna swing kjole og koster altså kun 35£ hvilket svarer til ca 300 DKK plus fragt. Det synes jeg i hvert fald er en rigtig god pris for så fin en kjole.

Kjolen har jeg valgt at kombinere med et rødt lak bælte fra DIxie Grey, og en rød petticoat fra Sams. Det synes jeg personligt giver kjolen et endnu sjovere look. – Hvordan ville i stye kjolen?

God aften derude fine folk!

This post is also available in: English