_DSF3584

_DSF3607

_DSF3561

_DSF3573

alexiadahlKjole: Lady Vintage London // Sko: Timberland

Sådan så jeg ud – faktisk i mandags, da vejret var mindre grufuldt. Jeg kan ikke sige det nok… jeg elsker denne her model fra Lady V London, det er et perfekt snit lige over knæene og så er der masser skørt. Jeg tror jeg har fundet den perfekte kjole både til hverdag og fest og dette er da også den 3. i rækken.

Kjolen fik endda så meget opmærksomhed at en fremmed i bussen spurgte om jeg var på vej til fest, da jeg forklarede at det var sådan jeg så ud til hverdag blev han lidt imponeret. Jeg forstår bare ikke hvorfor man kun skal gå i det tøj man føler sig pænest i når man skal til fest?

Det har jeg i hvert fald ikke tænkt mig! Kjolen er “Tea” modellen fra Lady V og kan købes her hvis nogen skulle være interesserede.

Translation: This is what i wore this monday, this is my 3rd Lady V London tea dress, i think this dress is perfect for every occasion or just everyday wear and i feel amazing whenever i wear it.