AlexiaDahl.com - A Collectif Aida Zak Sandra Hawaiian Print dres  AlexiaDahl.com - A Collectif Aida Zak Sandra Hawaiian Print dres AlexiaDahl.com - A Collectif Aida Zak Sandra Hawaiian Print dres AlexiaDahl.com - A Collectif Aida Zak Sandra Hawaiian Print dres  AlexiaDahl.com - A Collectif Aida Zak Sandra Hawaiian Print dres  AlexiaDahl.com - A Collectif Aida Zak Sandra Hawaiian Print dres  AlexiaDahl.com - A Collectif Aida Zak Sandra Hawaiian Print dresKjole: Collectif Aida Zak Sandra Hawaiian Print dress // Petticoat: Sams petticoat // Clutch: Collectif // Sko: Lulu Hun

Lad os være ærlige, vores danske sommer kunne have været varmere, bedre og længere, men når sommeren ikke vil komme til os, må vi jo komme til sommeren! Derfor stopper det mig bestemt ikke i at gå rundt i en fin hawaii kjole, vi har et fast princip på arbejdet om at fejre “Hawaii fredag”, hvilket består mest i at møde op i Hawaii sjorte eller kjole, så det er den perfekte fredags kjole for mig.

Kjolen er er fra Collectif, og samme model som den fine hvide kjole med båd-print som jeg tidligere har vist frem, det er en fantastisk model med lommer og dyb ryg, og den findes i adskellige andre prints også. Helt sikkert en favoritmodel, især når den er på tilbud. Under kjolen har jeg mit røde Sams Petticoat, som jeg synes giver en fantastisk kontrast til kjolen.

Nyd nu søndagen derude – det har jeg tænkt mig at gøre.

This post is also available in: English