AlexiaDahl.com - The Collectif Aida Zak Sandra boat print dressAlexiaDahl.com - The Collectif Aida Zak Sandra boat print dress AlexiaDahl.com - The Collectif Aida Zak Sandra boat print dressAlexiaDahl.com - The Collectif Aida Zak Sandra boat print dress AlexiaDahl.com - The Collectif Aida Zak Sandra boat print dress AlexiaDahl.com - The Collectif Aida Zak Sandra boat print dress  AlexiaDahl.com - The Collectif Aida Zak Sandra boat print dress  AlexiaDahl.com - The Collectif Aida Zak Sandra boat print dress  AlexiaDahl.com - The Collectif Aida Zak Sandra boat print dress  AlexiaDahl.com - The Collectif Aida Zak Sandra boat print dress AlexiaDahl.com - The Collectif Aida Zak Sandra boat print dressKjole: Collectif Aida Zak Sandra boat print dress // Petticoat: Dancing days by Banned Apparel

Hvis man lige ser bort fra min brudekjole, så tror jeg det her er første gang man ser mig i en hvid kjole her på bloggen – jeg er nemlig alt for klodset til den slags normalt. Gerne så klodset at jeg inden for 30 minutter efter jeg har iklædt mig noget lyst, har spildt noget på mit tøj – til brylluppet klarede jeg mig faktisk frem til bryllupskagen før det gik galt.

Denne kjole var dog lidt for fin til at sige nej til, jeg hapsede den til Collectifs udsalg og fik den derfor til små 200 kr. så jeg klager altså ikke. Kjolen er Collectifs Aida Zak Sandra boat print kjole, de har flere prints i samme model. Kjolen har dyb ryg med knapper bag på, lynlås i siden og lommer – så der er tænkt på alle de gode detaljer som jeg elsker ved en god kjole. Under kjolen jeg mit pastel mint petticoat fra Banned Apparel.

This post is also available in: English