AlexiaDahl.com - Dolly and Dotty hibiscus dress and a cornflower blue Doris Designs Petticoat AlexiaDahl.com - Dolly and Dotty hibiscus dress and a cornflower blue Doris Designs Petticoat AlexiaDahl.com - Dolly and Dotty hibiscus dress and a cornflower blue Doris Designs Petticoat  AlexiaDahl.com - Dolly and Dotty hibiscus dress and a cornflower blue Doris Designs Petticoat

AlexiaDahl.com - Dolly and Dotty hibiscus dress and a cornflower blue Doris Designs Petticoat

AlexiaDahl.com - Dolly and Dotty hibiscus dress and a cornflower blue Doris Designs Petticoat
Kjole: Dolly and Dotty // Petticoat: Doris Designs // Sko: Vagabond

Jeg er blevet lidt en sucker for hawaii kjoler på det sidste, måske er det den lettere manglende sommer? Billedet her er ret åbentlyst ikke fra den uge der lige har været, men en uges tid gammel. Det gør nu ikke outfitted dårligere af den grund.

Kjolen er en super fin sag fra Dolly and Dotty, som laver nogen fantastiske kjoler – især til prisen. På det seneste har de udvidet deres prints til at være mere vovede og kreative og det er jeg helt tosset med. Den her kjole er et ret godt eksempel på deres kreativitet. Det er en lækker kjole, med lommer og fin flatterende V udskæring, kjolen koster normalt £39.99, men er på tilbud lige nu til £24.99 som i skrivende stund svarer til lige omkring 200 kr. – Det er et vanvittigt godt køb. Der er altså danske webshops som sælger selv samme kjole til 700 kr. så snyd ikke dig selv.

Den fine hawaii kjole fra Dolly and Dotty kan findes lige her, under kjolen er jeg som altid hoppet i et petticoat, denne gang mit skønne cornflower blue fra Doris Designs.

This post is also available in: English