AlexiaDahl.com - Lady V London Roses & Pomegranate Buds tea dressAlexiaDahl.com - Lady V London Roses & Pomegranate Buds tea dressAlexiaDahl.com - Lady V London Roses & Pomegranate Buds tea dressAlexiaDahl.com - Lady V London Roses & Pomegranate Buds tea dress AlexiaDahl.com - Lady V London Roses & Pomegranate Buds tea dressKjole. Lady V London Roses & Pomegranate Buds tea dress // Petticoat: Sams petticoat // Støvler: Lola Ramona

Endnu en uge er overstået, og nøj hvor er den gået hurtigt. Jeg føler godt nok mine uger er lidt hektiske for tiden, jeg er lidt at et karrieremenneske , så nogen gange opdager jeg næsten ikke at ugen er gået før fredagen rammer. Den her uge er en af de uger, så er det godt man kan slutte ugen af med en aften med sin BFF, vin og masser af snak om alt det der sker i hverdagen. Det er efterhånden ved at være en fast tradition – det har næsten ikke været en rigtig afslutning uden en god BFF aften.

Nu til dagens outfit. I dag er det en Lady V London kjole, i mørkegrøn og med rose print. Det er mit seneste udsalgsfund som jeg gjorde for et par uger siden, jeg er vild med grønne kjoler og så er denne jo et virkelig godt bud. Under kjolen har har jeg et rødt Sams petticoat på og min nye tro følgesvend, mine fine nye Lola Ramona støvler.

Kan i nu have en skøn søndag aften derude, jeg nyder min sammen med manden, og et afsnit Mr. Robot.

This post is also available in: English