AlexiaDahl.com - Pinup Vintage Winter skirt AlexiaDahl.com - Pinup Vintage Winter skirt AlexiaDahl.com - Pinup Vintage Winter skirt AlexiaDahl.com - Pinup Vintage Winter skirt AlexiaDahl.com - Pinup Vintage Winter skirt AlexiaDahl.com - Pinup Vintage Winter skirtTop: Collectif // Nederdel: Pinup Girl Clothing // Sko: Lulu Hun //Øreringe: Bow & Crossbones // Petticoat: Doris Designs Cornflower blue

Gæt hvor koldt det var at tage de her billeder? Jep, jeg er tæt på død af kulde!

I dag er det 1 år siden jeg rejste til Los Angeles med bedste veninden på ferie, det kan man altså godt drømme sig tilbage til når der nu er så koldt, som det har været de sidste par dage. Jeg kan godt mærke at jeg mangler de lysere dage, det er lidt svært at følge med når dagene følges så meget kortere – Er i enige?

I dag tænkte jeg at jeg ville udnytte chancen for at vise min vinternederdel frem i sneen. Derfor er jeg hoppet i min Pinup Girl Clothing nederdel med fint vinterlandskab. Jeg synes trods alt at den egner sig bedst til vinterdage, når den har et vinterprint.

God søndag derude, nu vil sætte mig under tæppet og se serier med min  mand.

 

 

This post is also available in: English