Kjole: Unique Vintage // Hat: Vintage stil fra Camden Market London //Øreringe: Luxulite

Jeg elsker mine rockabilly kjoler med petticoats og massevis af farver, men jeg må indrømme – det her look er også helt okay med mig.

Kjolen er fra Unique Vintage, og var en af dem jeg købte i Los Angeles tilbage i Februar..

Hatten måtte jeg bare have med hjem fra London, jeg synes stilen er virkelig fin og elegant, også selvom den nok er mere 40er stil end 50er stil. Jeg har altid fundet 40er stilen ret fascinerende og tiltrækkende, den er mere elegant, og enormt smuk. Jeg tror bare ikke jeg ville kunne undvære mine mange petticoats til hverdag – de giver trods alt noget som 40er stilen ikke vil kunne gøre.

Selvom man er en rigtig 50er pige inden i, kan man jo godt flirte lidt med de andre genrer.

Hvilken type er du?  40er, 50’er, 60’er – eller måske seneste mode? 

This post is also available in: English