AlexiaDahl.com - Collectif dress and Doris Designs petticoat AlexiaDahl.com - Collectif dress and Doris Designs petticoat  AlexiaDahl.com - Collectif dress and Doris Designs petticoat  AlexiaDahl.com - Collectif dress and Doris Designs petticoat    AlexiaDahl.com - Collectif dress and Doris Designs petticoatKjole: en god gammel sag fra Collectif // Petticoat: Doris Designs // Sko: Lulu Hun // Strømpebukser: eBay

Jeg bliver helt fjantet over hvor skønt et vejr vi har i dag! Masser solskin og blå himmel, jeg tror faktisk ikke det kan blive meget bedre! Det er også langt sjovere at få taget outfit billeder i solen, uden at blive helt blå af kulde.

Kjolen her er en god gammel favorit – og den er vist frem to andre gange på bloggen (her og her), men det stopper mig nu ikke fra at vise den frem igen, for et nyt petticoat og andre accessories giver et helt andet look. Petticoatet er fra Doris Designs, det er et petticoat som jeg gik i julegave – det er sjovt og anderledes fordi det er multifarvet, og det er lige præcis det jeg elsker ved det.

Nu skal jeg igang emd forårsrengørringen, så foråret kan få lov til at flytte helt ind i hjemmet – hvad skal i bruge jeres søndag på?

This post is also available in: English