Der var engang en Alexia som var lidt vild med denne her fyr på sit arbejde… Desværre troede hun at han havde en kæreste og hun var egentlig også lidt hjerteknust fordi hendes ekskæreste havde været hende utro – så ingen stor tiltro til mænd. Alexia lod som ingenting og levede videre i sin lyserøde verden, hvor hun hver dag gjorde alt omkring sig lyserødt (bla. alt der kunne indstilles på computeren var lyserødt – hvilket ham der den søde drillede hende med) faktisk var hun begyndt at date en ny fyr, men han var ikke så seriøs og havde allerede brændt hende af en gang før. Alexia blev kærligt drillet af ham den søde på arbejdet som rendte rundt og installerede nye onde programmer på computerne som ikke kunne gøres lyserøde, og dette gjorde han jo også på Alexias computer, Alexia var ikke tilfreds, og gjorde alt hun kunne for st gøre programmet lyserødt igen, og endelig lykkedes det.

En dag samlede hun sig mod og gjorde ham den sødes computer lyserød, kunne hun drille ham lidt, og så han vidste hun havde været der.

Et par dage efter fik hun en besked fra ham den søde der igen drillede lidt, og efter et par beskeder inviterede han hende endelig ud til en øl. Alexia havde egentlig en date med ham den anden, men hun valgte alligevel at brænde ham af til fordel for ham den søde. De tog begge ud og fik en (nej, mange) øl og blev vist en smule fulde, de grinede og flettede fingre og klokken blev 4 inden nogen af dem vendte næsen hjem ad.

De kommende dage så de mere og mere til hinanden, hvor de flettede fingre og blev mere og mere forelskede, efter 10 dage blev de kærester og de har nu snart været sammen i 3 år.

Alexia ved slet ikke hvad hun skulle gøre uden denne dejlige mand.

Translation: The story about how me and my boyfriend met each other, i don’t have the energy to translate the whole story, but i installed a translator in my sidebar you can use. My boyfriend and i met at work where we both fell in love, we were teasing each other a lot and he ended up asking me out to drink a beer  – and it all started from there. We have almost been together for 3 years now! <3