AlexiaDahl.com - Lady Vintage blue floral 10

AlexiaDahl.com - Lady Vintage blue floral 10

AlexiaDahl.com - Lady Vintage blue floral 10

AlexiaDahl.com - Lady Vintage blue floral 10

AlexiaDahl.com - Lady Vintage blue floral 10

AlexiaDahl.com - Lady Vintage blue floral 10Kjole: Lady V London // Petticoat: Doris Designs

Jeg føler næsten denne uge er blevet skyllet væk af regnen, det har nærmest regnet og været gråt hele ugen så da solen viste sig fra sin gode side skyndte manden og jeg ud og tage billeder.

Kjolen er en ret gammel sag – jeg tror den er 2 år gammel, men den er nu stadig ganske fin. Den er, som de fleste af mine andre kjoler fra Lady V London. Jeg er vild med kjoler som den her, den har masser farver hvilket gør det ret nemt at kombinere dem med alle mulige petticoats i forskellige farver. Denne gang blev det mit lilla petticoat fra Doris Designs.

Nu skal min aften bruges på venindetid og vin, der er ikke noget bedre end at bruge en aften med min veninde så man kan få talt om dagligdagens udfordringer og frustrationer – og vinen gør det kun lidt sjovere.

Hav en skøn weekend derude ladies (og gentlemens, hvis der er nogen mænd der læser med).

 

 

This post is also available in: English