AlexiaDahl.com - Lady Vintage Banana tea dress and green Malco Modes Petticoat  AlexiaDahl.com - Lady Vintage Banana tea dress and green Malco Modes Petticoat  AlexiaDahl.com - Lady Vintage Banana tea dress and green Malco Modes Petticoat AlexiaDahl.com - Lady Vintage Banana tea dress and green Malco Modes Petticoat  AlexiaDahl.com - Lady Vintage Banana tea dress and green Malco Modes Petticoat  AlexiaDahl.com - Lady Vintage Banana tea dress and green Malco Modes Petticoat Kjole: Lady Vintage Banana tea dress // Petticoat: Malco Modes Hunter green // Stømpebukser: eBay // Sandaler: Miss L Fire

Jeg forelskede mig i banankjolen fra Lady Vintage i det sekund jeg så den, en fin blå farve og bananer? For mig er det en perfekt kombination. Printet er enormt sommeragtigt og helt og aldeles perfekt til mig og min stil!

Under kjolen har jeg iført mig et helt nyt petticoat fra Malco Modes, et petticoat som jeg har drømt om lææææænge! Den grønne farve er så fantastisk, og det her petticoat har været på min ønskeliste i 4 år – det har bare været umuligt at opdrive (selv i USA), så da jeg fik chancen for at få fat på det var der ingen tvivl.

Hvad billederne ikke fortæller, er at billederne har været igennem lidt photoshop, fordi jeg måtte photoshoppe blå mærker væk. Jeg har haft en lidt hård uge med et cykelstyrt (derfor også lidt stilhed herinde). Hvorfor kan folk ikke se sig tilbage på cyklen, inden de bremser eller drejer? Jeg forstår det ikke, jeg har undviget mange gange – denne gang endte det med et brag, Men jeg er OK, jeg har bare blå mærker og skrammer på benene. Thank good for photoshop!

Kjolen kan findes her, på dette affiliate link Lady Vintage Banana dress– shoppen kan findes affiliate frit under linket med Online Rockabilly Butikker i toppen

God weekend derude.

This post is also available in: English