Lørdag aften pudsede jeg danseskoene og fandt strutskørtet frem så jeg kunne deltage i en magisk aften på Vega, det var nemlig blevet tid endnu engang til 50’er fest i VEGA.

DSCF2076

DSCF2093

DSCF2124

DSCF2078

DSCF2132

DSCF2158

DSCF2170

DSCF2192

DSCF2223

DSCF2239

Jeg tror med sikkerhed man kan sige at det er min absolutte favoritbegivenhed, jeg deltog også ved sidste 50’er fest og jeg glæder mig allerede til den næste – som formentlig er et års tid eller mere væk.

Magisk var det! Jeg havde godt selskab af en af bedste veninderne Amalie, hendes kæreste og manden min – Jesper!

Det var en aften med et kæmpe fest show, flotte kjoler, dans, fjer, strutskørter, Burlesque show, Hoola hop drinks og meget mere… ikke mindst en tå der stadig er dybt skadet, det stoppede mig dog ikke fra at proppe skoen med papir og danse videre (jeg tror alkoholen var en god bedøvelse) for 50’er festen er der jo ikke så tit.

Tilbage sider jeg med en kæmpe længsel efter mere, en sådan aften i 50’ernes tegn er en kæmpe oplevelse, det sitrer lidt i fingrene efter flere strutskørter og en ekstra dans – men jeg må væbne mig med tålmodighed og håbe på at VEGA endnu engang slår dørene op for en ekstra 50’er fest!

Var i med? Jeg stødte på den fine Ditte som var så sød at sige hej, men bliver jo helt overrasket når man bliver spottet af en fra bloggen.

Translation: This saturday was a magic one! Amalie, her boyfriend and my man – Jesper went to the 50’s party at VEGA. It was spectacular dreamy dresses, awesome musicians, drinks, petticoats, Burlesque show, blackjack tables i wanted the moment to last forever.  Can’t wait for the next magic 50’s party in Vega!