AlexiaDahl.com - A Minnie Mouse inspired outfit in a Unique Vintage polka dot skirt  AlexiaDahl.com - A Minnie Mouse inspired outfit in a Unique Vintage polka dot skirt   AlexiaDahl.com - A Minnie Mouse inspired outfit in a Unique Vintage polka dot skirt  AlexiaDahl.com - A Minnie Mouse inspired outfit in a Unique Vintage polka dot skirt  AlexiaDahl.com - A Minnie Mouse inspired outfit in a Unique Vintage polka dot skirtTop: Collectif Vintage // Nederdel: Unique Vintage Polka dot skirt // Petticoat: Sams Petticoat // Strømpebukser: Disney fra Fashion tights // Ballerinaer: Banned Apparel // Hårbøjle fra Disneyland

Når man kan gå all-in så bør man næsten gøre det, så det gjorde jeg i dag, i mit Minnie Mouse inspirerede Outfit. Hårbøjlen blev dog hjemme i løbet af arbejdsdagen – men jeg kunne nu ikke dy mig for at få skudt et par billeder med hårbøjlen på, når jeg nu havde chancen.

Nederdelen købte jeg på tilbud ved Campbell Crafts i torsdags, og blev allerede leveret igår. Jeg er ret glad for købet, og nederdelen har givet mange blikke, især fra børn, som ret hurtigt så sammenligningen mellem mig og Minnie Mouse. Det kan man da næsten ikke andet end at blive glad over – kan man vel?

God aften derude!

This post is also available in: English