Tulipaner i vinduet
Hvad har du senest købt? 

Tulipaner til lejligheden, det er så hyggeligt med friske blomster i lejligheden.

Er du interesseret i politik?
Jeg er meget interesseret i politik, jeg følger konstant med og opsøger seneste nyt mindst een gang om dagen, det betyder meget for mig at følge med.

Hvis du måtte leve i en TV-serie, hvilken skulle det så være? 
Okay… virkelig godt spørgsmål! Hart of Dixie – selvom det er på landet, hvem vil så ikke leve et sted hvor de har så fine kjoler? Pretty Little liars havde dog også været spændende, men det er alligevel lige skræmmende nok.

Hvordan ser du ud idag?
idag

Sådan her.

Hvad er det første du går når du står op? 
Går i køkkenet og putter en teskefuld kokosolie i munden og begynder på oil pulling.

Bruger du Twitter? 
Nej, og har ikke gjort det i mere end 5 år. Bryder mig virkelig ikke om twitter, til sidst handlede alle tweets om opslag på andre medier eller virkelig intetsigende ting så som “Jeg går lige ud efter køkkenrullen” – det er ikke et eksempel, det var faktisk tweetet der fik bægeret til at flyde over.

Er der et ord som du hader for tiden?
Jeg kan slet ikke snuppe “Bae” udtrykket som der er for tiden, eller “haul”. Jeg aner ikke hvorfor, jeg synes bare det er irriterende ord.

i 2016 har jeg allerede-2Hvilken god ting er er sket denne uge? 
Jeg har følt mig super inspireret til nye blogindlæg, så jeg har smidt 10 kladder allerede. Det er godt nok længe siden jeg har været så effektiv.

Craver du noget lige nu? 
Rittersport med marzipan, tror jeg er nødt til at hoppe i kiosken snart!

Nævn en ting du er virkelig dårlig til?
At spille Super Mario, jeg er så ringe – kan knap nok gennemføre bane 1, det værst er nok at jeg bliver sur på mig selv over hvor dårlig jeg er, og så gider jeg ikke spille videre.

Sommer i tivoli

Har du et forårstip til dine læsere? 
Nyd at det er forår, køb blomster og friske krydderurter til dit hjem, så kommer du i godt humør. Når klokken bliver 18 i morgen, så stop op og kig udenfor, det er stadig lyst kl. 18! Sommeren er på vej!

Translation: A thursday list…