Hvad har du senest brugt penge på?
Hotellet i Hong Kong – Yay! Jeg glæder mig helt vildt!

Hvor høj er du ifølge dit pas?
167 cm. hvilket er en kæmpe succes – jeg er vokset en hel centimeter på et 10 år!
 alexia og jesperHvad bliver du ofte spurgt om?
Lige for tiden er det “Nu hvor du er gift… skal du så have børn?” Nej – det skal vi altså ikke, det har ikke ændret sig bare fordi vi er blevet gift. Vi har bekræftet at vi elsker hinanden og at det kun er hinanden vi vil have, det betyder ikke at man vil have børn. Vi ønsker at rejse og nyde livet lidt – bare os to, børn er pt. ikke et ønske vi har, fordi vi ikke vil kunne give barnet den opmærksomhed sådan et fortjener.

Spiller du Pokemon Go?
Nej det gør jeg ikke, har meldt mig helt ud af det ræs – det var nok mest af alt fordi der var 2 personer som gik igennem flokken af mennesker til vores vielse for at fange Pokémons – det var dråben.

Hvilke programmer ser du i TV? 
Vi har ikke abonneret på TV kanaler i over 2 år – men vi har TV2 Play. Jeg er en sucker for sådan noget som “Landmand søger kærlighed” sådan nogen en smule akavede mænd som bliver forelskede. Jeg elsker det! Derudover ser jeg også Vild med dans og alt der indeholder små klip jeg kan grine af (klipfiskerne, rudetube, Top 20 funniest).

enhjoerningerHvad er det mærkeligste du har i lejligheden lige nu? 
En opblæst enhjørninge ballon, jeg tog den med hjem fra arbejdet (cyklede naturligvis 10 km med en enhjørningeballon spændt på bagagebæret – hvordan ellers?). Det var en del af pynten på arbejdet da jeg kom tilbage efter brylluppet – gode kollegaer… det er i øvrigt næsten 3 uger siden – ryger luften aldrig ud af den ballon?

Hvilket modefænomen forstår du ikke? 
Culotte bukser – det forstår jeg altså ikke… er det pænt?

Slikker du sol om sommeren? 
Nej, jeg kan egentlig godt lide at være bleg – solfaktor 50 rocks!

Hvilke er de 3 bedste sommerfrugter? 
Jordbær, hindbær og ærter! mmmh – det er det bedste.

Polterabend i Disneyland
Hvad synes du om den første halvdel af 2016? 

Den har vært ret meget op og ned – men de seneste 3 måneder har det været ren kærlighed. Mine veninder har virkelig gjort så meget for mig – det er helt vildt. Jeg har fået min mand – min drømmemand som har støttet mig og været der for mig de sidste 7 år – jeg kunne faktisk ikke være lykkeligere.

Hvad er du god til?
Jeg er rigtig god til små tekniske ting – jeg er vanvittig stædig når det kommer til ting jeg vil kunne løse. Så jeg løser det stort set altid – så længe jeg har interessen for den udfordring jeg sidder overfor.

Skruer du højt op for vandet når du er i bad?
Ja – Jeg går nærmest i bad i lava – varme bade er det bedste!

Hvad bestiller på på en kaffebar?
Altid, altid, altid en dobbelt cappuccino!

Hvad skal du nu? 
Jeg skal i seng – er enormt træt allerede og vækkeuret ringer om mindre end 6 timer.

Translation: A thursday list…