at rejse er at leveNævn 3 ting du gerne vil nå inden du dør:
– Eje (eller medeje) en virksomhed
– Bo i udlandet sammen med min mand
– Gøre en forskel for andre

Hvilket slik er det bedste som findes? 
Toblerone – hold nu op hvor er det bare verdens bedste chokolade.

Hvor mange kopper kaffe drikker du på en dag?
Mellem 2 og 5 afhængig af hvordan jeg har sovet og om jeg er hjemme eller på arbejdet. Drikker mere de dage jeg er på arbejde end når jeg bare er hjemme.

Michael kort taskeKøber du oftest sko eller tasker? 
Klart sko – selvom jeg faktisk ikke køber så mange længere – men har dog fået erhvervet mig to ret fine tasker på det sidste.

Hvad får du aldrig nok af?
Jeg får aldrig nok at at være i selskab med folk som jeg elsker, uanset om det så er veninder eller min mand – så behøver man nemlig ikke bekymre sig om noget som helst.

Jesper og AlexiaHvad er den absolut bedste egenskab ved din mand? 
At han kender mig og ved hvordan han altid skal gøre mig glad. Uanset om jeg er ked af det, stresset, har haft en virkelig dårlig dag på arbejdet eller om jeg er træt. Han laver kaffe til mig når jeg er træt, holder om mig når jeg fryser, laver god mad som tager lang tid at lave (oftest flæskesteg <3) hvis jeg har haft en crappy dag, han fortæller mig jeg er smuk når jeg føler mig grim og han giver mig masser af kys hvis jeg føler mig uelskelig. Han får mig til at være et bedre menneske, og jeg føler mig heldig og beæret over at være hans frue.

Hvad er det bedste ved dine morgener? 
2 ting – at Balder næsten hver eneste dag vækker mig en time før jeg skal op for at lægge sig ind under min arm og putte og spinde. Derefter er det at drikke en kop kaffe og spise let morgenmad sammen med Jesper, inden jeg cykler på arbejdet. Det er en god morgen!

sommerkatHvad har irriteret dig idag?
Kulden faktisk – er egentlig ikke en af dem som klager over sommervejret normalt. Jeg synes helt ærligt at 16-18 grader og solskin er fint vejr. Men de seneste tre dage har der bare været rockerkoldt, og især på vores kontor på jobbet. Har helt vildt lyst til at lege kat hele dagen, og sidde i den nærmeste solplet og udføre mit arbejde. Jeg forstår ikke helt hvordan det blev koldt om natten i august? I morges cyklede jeg med vanter på?

Hvad er dit drømmejob? 
Jeg ville rigtig gerne kunne leve af at blogge – eller arbejde med noget indenfor rockabilly og 50’er stilen, det er nok mit ultimative drømmejob.

Top of the rockHvilken type rejse foretrækker du? 
Altid, altid, altid storbyferie. Det værste jeg kan forestille mig er at skulle på strandferie eller en “partyferie”, jeg bliver enormt rastløs af at være fanget et sted hvor der kun er sol og strand, derudover bryder jeg mig ikke om at ligge og sole. Storbyferier er noget helt andet, her er der altid noget at lave, og derudover kan man altid tage lidt ud af storbyen for at opleve noget natur.

Translation: A thursday list…