Besamé Cosmetics Los Angeles  Besamé Cosmetics Los Angeles  Besamé Cosmetics Los Angeles  Besamé Cosmetics Los Angeles Besamé Cosmetics Los Angeles  Besamé Cosmetics Los Angeles  Besamé Cosmetics Los Angeles Besamé Cosmetics Los Angeles

De fleste vintage interesserede kender formentlig til mærket Besamé Cosmetics, som laver den smukkeste vintage inspirerede make-up som overhovedet kan opdrives. Derfor var glæden stor da jeg endelig havde chancen for at besøge en af deres butikker i Los Angeles.

Butikken er præcis som du kan forestille dig – og som du kan se på billederne. Det er den fineste vintage make-up butik, og man har lyst til at købe alt der står på hylderne. Lige fra deres populære cake mascara til deres smukke læbestifter.

Jeg skulle gøre mig umage for at ikke købe det hele, og fik da også begrænset mig til en 1950’er læbestift og 1950’er parfume – man er vel en 50’er pige.

Besamé har butikker både i Burbank og Beverly HIlls i Los Angeles, og er du vintage pige bør du helt sikkert beøsge butikken. Den ligger i øvrigt over for Pinup Vintage – hvis du altså ikke allerede var blevet overbevist.

This post is also available in: English