AlexiaDahl.com - Bubblegum skirt from unique VintageAlexiaDahl.com - Bubblegum skirt from unique Vintage AlexiaDahl.com - Bubblegum skirt from unique Vintage AlexiaDahl.com - Bubblegum skirt from unique Vintage AlexiaDahl.com - Bubblegum skirt from unique Vintage AlexiaDahl.com - Bubblegum skirt from unique Vintage
Cardigan: MAK // Nederdel: Unique Vintage bummblegum skirt // Top: H&M // Øreringe: Bows and Crossbones // Petticoat: Sams // Støvler: Lola Ramona

I weekenden var jeg en tur i Småland sammen med resten af familien, for at besøge mine forældre. Vi fejrer ikke jul med dem i år, så det var sidste chance for en julefrokost sammen. Det er jo lidt svært når de bor så langt væk, men så er dte godt man kan få en weekend ud af det og nyde den Svenske natur.

Lørdagen var smuk og solrig, men i løbet af natten begyndte det at sne og inden vi tog hjem søndag efterniddag lå der 10 cm sne. Smukt og fint ser det jo ud – og så er det jo den perfekte baggrund til et fotoshoot!

Denne gange er jeg iført endnu en tosset novelty print nederdel fra Unique Vintage, med tyggegummi automat print. Nederdelen har jeg kombineret med en basic H&M top og en cropped MAK Cardigan.

Jeg elsker de små croppede cardigans fra MAK, de er perfekte til de køligere tider, og så findes de i virkelig mange farver. Jeg fandt denne her, og 4 andre på udsalg til Black Friday – så nu er jeg heldigvis dækket lidt tid endnu.

Nu vil jeg hoppe i seng, og håbe på samme fine vinterlandskab nårjeg står op i morgen.

Skal i ud og nyde snevejret som er på vej? je

 

This post is also available in: English