AlexiaDahl.com - A Unique Vintage candyshop skirt AlexiaDahl.com - A Unique Vintage candyshop skirt   AlexiaDahl.com - A Unique Vintage candyshop skirt AlexiaDahl.com - A Unique Vintage candyshop skirt Bluse: Collectif // Nederdel: Candyshop nederdel fra Unique Vintage // Petticoat: Sam’s Petticoat // Sko: Vagabond

Det har været en hektisk weekend af slagsen, min storesøster blev gift – så weekenden har budt på både festligheder og ondt i håret. Så energien eller overskuddet til blog indlæg har manglet en smule.

Men nu til en anden ting – dagens outfit som indebærer en nederdel med en slikbutik! Ja, selvfølgelig er da det jeg er hoppet i! For heller ikke denne gang kunne jeg modstå Unique Vintage’s nederdele, de er bare noget af det fineste.

Nederdelen her er en pastelfarvet sag med masser mønster og farver på. Der er ternet gulv, pastelfarvede reoler med slik på og prikker. Nederdelen er enormt detaljeret og virkelig sød, så jeg var slet ikke i tvivl om at den også måtte hjem til samlingen da Campbell Crafts for nyligt sendte en rabatkode ud.

Er du, ligesom jeg, fan af deres fine nederdele kan det anbefales at købe en størrelse over det du normalt plejer. de er tætsiddende – og helt uden nogen form for stretch. Til gengæld er kvaliteten ret god og tyk, og deres prints er enormt fine og unikke – så forbered dig på komplementer af dine omgivelser.

Af forhandlere af deres nederdele inden for EU kan jeg anbefale: Campbell Crafts, Lucky Lola, Deadly is the female og Top Vintage.

This post is also available in: English