Unique Vintage watermelon skirt Unique Vintage watermelon skirt  Unique Vintage watermelon skirt  Unique Vintage watermelon skirt  Unique Vintage watermelon skirtNederdel: Unique Vintage // Underskirt: Sams Petticoat // Bluse: Mesage

Alexia, du ligner en vandmelon! Ja!, du har helt ret – det gør jeg faktisk. Den her nederdel har været på min ønskeliste i mere end 1 år, hold nu op hvor har jeg sukket højlydt over hvor fin den var! Den var svær til at opdrive i Europa, så jeg var virkelig glad da jeg fandt den i Los Angeles, og der var ingen tvivl om at jeg mutte have en vandmelon nederdel med hjem.

Hvor er det i øvrigt helt igennem fantastisk at der er blevet lyst igen – især når solen er fremme som i forrige outfit post. Det er opløftende at cykle hjem fra jobbet kl. 18 uden lys på cyklen, så føles livet faktisk ganske godt! Sommeren er på vej, er det ikke skønt?

 

This post is also available in: English