AlexiaDahl.com - Pinup Girl Clothing Winter skirt  AlexiaDahl.com - Pinup Girl Clothing Winter skirt AlexiaDahl.com - Pinup Girl Clothing Winter skirt     AlexiaDahl.com - Pinup Girl Clothing Winter skirt

AlexiaDahl.com - Pinup Girl Clothing Winter skirtBluse: Basisbluse fra Message // Nederdel: Pinup Couture Jenny Skirt in Ice Castle Snowflake Print // Petticoat: Doris Designs petticoat i Cornflower blue

Jeg troede egentlig at vinteren var slut, og at foråret var kommet for at blive. Derfor havde jeg regnet med at denne skulle blive i skabet i 9 måneder før den skulle vises frem igen. Det skulle dog vise sig at vinteren overhovedet ikke var ovre, og pludselig begyndte det både at sne og være tid til vinterfrakken igen. Derfor synes jeg det er meget passende at finde denne Winter Wonderland agtige nederdel frem fra Pinup Girl Couture.

Nederdelen købte jeg i Los Angeles tilbage i Februar, og jeg er helt forelsket i printet. Det er enormt fint og eventyragtigt, og farverne er helt sarte og fine. Jeg har kombineret den med mit cornflower blue Petticoat fra Doris Designs, det passer nemlig helt perfekt sammen med de blå detaljer på nederdelen.

Selvom nederdelen er rigtig fin, så håber jeg nu alligevel at solen og varmen kommer tilbage. For det er da meget sjovere at kunne gå rundt i sommertøj, end det alt for tykke varme vintertøj.

God torsdag derude!

This post is also available in: English