AlexiaDahl.com - cambridge Satchel company AlexiaDahl.com - cambridge Satchel company AlexiaDahl.com - cambridge Satchel company  AlexiaDahl.com - cambridge Satchel company  AlexiaDahl.com - cambridge Satchel company

Jeg tror egentlig først at de er i mit rigtig voksne liv, at jeg er blevet helt fjantet med lyserød. Det er som om, at jo ældre jeg bliver, the less i care.

Da jeg var yngre tror jeg ikke at lyserød føltes specielt voksent, og jeg ville nok have afholdt mig fra en taske som en af de her.

Men i dag er problemet næsten det omvendte, for jeg er overhovedet ikke voksen nok til at lade være med at købe ikke bare 1 lyserød taske, men hele 2  lyserøde tasker… Til gengæld fortryder jeg slet ikke!

Begge tasker er fra The Cambridge Satchel Company, og var mit sidste fund inden vi rejste hjem til København. Jeg samlede mig 4-5 forskellige tasker i forskellige farver jeg skulle vælge imellem. Til sidst blev jeg enig med mig selv om at jeg ikke kunne vælge mellem de 2 lyserøde i min bunke,og det blev derfor begge, og det er jeg ret tilfreds med.

Taskerne er i den fineste vintage stil, og jeg synes egentlig de passer ret perfekt til hverdagslooket og ikke mindst min lyserede bikerjakke.

This post is also available in: English