Banned aubergine petticoat from Lucy London Banned aubergine petticoat from Lucy London   Banned aubergine petticoat from Lucy London Banned aubergine petticoat from Lucy London  Banned aubergine petticoat from Lucy London  Banned aubergine petticoat from Lucy LondonKjole: Lady Vintage // Petticoat: Banned Apparel  – Aubergine petticoat

Der findes få ting som kan få en i bedre humør end lyse lune forårsdage. Dage hvor solen dukker op, og varmer så meget at jakken pludselig bliver overflødig. Sådan en dag var det i søndags, og det var den skønneste af slagsen – især hvis man nød den udenfor.

Når vejret er sådan, synes jeg det er blevet tid til de lyse sommerkjoler igen. Derfor fandt jeg en ældre Lady Vintage kjole frem fra skabet, og sammensatte den med mit nye aubergine farvede petticoat fra Banned Apparal. Det her Petticoat er Banned Apparal 23“, og selvom jeg har nævnt det en gang før, så gør jeg det altså lige igen – man får altiså enormt meget petticoat for pengene. Det er blødt og ret fyldigt til prisen, så det kan virkelig anbefales.

Det her petticoat er købt ved Lucy London, som har både et godt udvalg, og nogen ret fornuftige priser.

This post is also available in: English