For 6 år siden skulle jeg faktisk have været på date med en anden, men den her fyr (som jeg jo faktisk inderst inde var ret vild med!) inviterede mig pludselig ud på en øl og jeg glemte alt om “ham den anden”. Øllen blev til flere og da baren lukkede valgte vi at finde den næste. Det var en helt almindelig torsdag, men den aften eksisterede der kun os to, klokken blev 4 før næsen blev vendt hjem ad og jeg fik et godnat kys.

sploosh

Det er en aften var magisk og noget jeg er så evigt taknemmelig for, for det er tilfældigvis den samme mand jeg idag stadig er sammen med – og jeg ville da slet ikke kunne undvære ham om 11 dage har vi 6 års dag – men idag er det 6 år siden vi havde vores første date – og hvor er jeg forbandet lykkelig over det.

Translation:  Today it’s been 6 years since my boyfriend and i went on our very first date!