Dette indlæg er sponsoreret af Tuxer Retro Clothing.På fredag d. 13. Oktober sker der noget helt fantastisk for København, vi får nemlig en ny darling i form af Tuxer Retro Clothing. En ny butik i hjertet af København på Knabrostræde 1 (sidegade til strøget).

Butikken kommer til at sælge tøj i Rockabilly og Vintage stil, med alt lige fra Lola Ramona sko, Le Keux cosmetics, Strømpebukser,  girdles, nederdele, lune cardigans, accessories i vintage stil og de fineste kjoler både til Rockabilly og vintage kvinden.

Nu kan du vinde 500 kr. på et gavekort til Tuxer Retro Clothing

For at deltage skal du gøre følgende:

  1. Synes godt om Tuxer Retro Clothing  på Facebook – 1 lod
  2. Synes godt om AlexiaDahl.com på Facebook – 1 lod

For at øge dine chancer om for a vinde kan du opnå ekstra lodder ved at gøre følgende:

  1. Følg Tuxer Retro Clothing på Instagram – 1 ekstra lod
  2. Følg AlexiaDahl.com på Bloglovin, og giv dette indlæg et like ved at trykke på hjertet. – 1 ekstra lod

Husk at skrive en kommentar til dette indlæg, med en kommentar om hvordan du deltager, og hvor mange lodder du deltager med. Du kan opnå 4 lodder for størst vinderchance ved at opfylde alle 4 punkter.

Denne give-away slutter lørdag d. 21 oktober kl. 00.00 og vinderen får besked d. 22 oktober.

Butikken er åben!

Butikken er åben, og kan findes på Knabrostræde 1a, 1210 København K

Tuxer Retro Clothing vil på åbningsdagen bl.a. føre: Lola Ramona, Pretty Retro, Dolly and Dotty, Collectif, Le Keux Cosmetics, Revival Lingerie, Punky Pins, Pamela Mann, Lady Luck’s Boutique og Banned Apparel

Gavekortet på 500 kr. består af en rabat på 500 kr. som du kan benytte til et køb i Tuxer Retro Clothing, og vil ikke være et “fysisk gavekort”. Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter.