Hej Juleaften… WOW, det gik stærkt! Lidt for stærkt faktisk, jeg synes faktisk det hele går en lille smule for hurtigt. Personligt synes jeg de sidste par måneder har været lidt crazy, jeg har fået ny stilling og er så småt ved at tilpasse mig den nye rolle, ansvarsområde og alt en slags voksenhed som sådan noget bringer.

Sådan en ændring er altid spændende, men det er også bare med til, at min energi er opbrugt når jeg kommer hjem. Det kombineret med gråt vejr og at det bliver tidligt mørkt gør det næsten umuligt at få produceret indhold til bloggen. Det irriterer mig helt vildt, men jeg kan ikke trylle eller opfinde superkræfter – så det må gå sin gang lidt endnu – selvom du ikke er med min gode vilje. Den gode nyhed er da i det mindste – at jeg er glad og det er trods alt det vigtigste.

Nu glæder jeg mig til at fejre julen med mine nærmeste og spise mig så mæt i flæskesteg at det bliver umuligt at danse omkring det juletræ. Jeg håber i alle får nogen fantastiske dage her over juletiden, uanset hvad eller hvem i nu måtte fejre. Tak fordi i læser med.

This post is also available in: English