DSC_9900

DSC_9896

DSC_9885

DSC_9888

DSC_9889

DSC_9891Da vi flyttede til Vesterbro for lidt over et år siden lavede jeg et lille tip om Granola, en hyggelig fransk Café placeret på den altid skønne Værnedamsvej mellem Vesterbro og Frederiksberg.

Værnedamsvej er efter min mening den aller hyggeligste gade i hele området, spækket med specialbutikker og masser gastronomiske oplevelser.

I forrige weekend – inden København druknede i vand var jeg, min kæreste Jesper og Martin en tur på Granola for at spise frokost. Vi startede med at blive mødt af en fyldt café og valgte derfor at vente til vi kunne få plads. Efter en 20 minutters tid fik vi plads og blev placeret på et af de mindre caféborde.

Vi bestilte, Jesper og jeg valgte charcutteri brættet og Martin valgte tartar med fritter, der var desværre en del ventetid, men maden var efter min mening det hele værd. Vi fik serveret et stort udvalg af små lækre specialiteter som alle smeltede på tungen, det var en rigtig god måde at smage lidt forskelligt – fx. tartar som jeg ikke havde regnet med jeg kunne lide.

Udover en masse lækker mad, laver Granola også en af byens bedste milkshake – så er der ikke plads indenfor kan man aldrig tage en milkshake to-go.

Translation: If your’e ever en Copenhagen – go to Granola at Værnedamsvej near Frederiksberg and Vesterbro, it will be worth it!